نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

بازداشت یکی از رهبران ارشد جهاد اسلامی

بازداشت یکی از رهبران ارشد جهاد اسلامی نظامیان صهیونیست یکی از رهبران جهاد اسلامی در کرانه باختری را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از رهبران جهاد اسلامی در کرانه باختری از سوی نیروهای اشغالگر صهیونیستی بازداشت شد.

 

در همین ارتباط گفته شده است که نظامیان اشغالگر اسرائیلی بامداد امروز دوشنبه پس از یورش به شهرک عرابه در جنوب غرب جنین در کرانه باختری طارق قعدان آزاده فلسطینی و از رهبران جنبش جهاد اسلامی را بازداشت کردند.

 

همچنین گزارش‌هایی از درگیری مسلحانه مبارزان مقاومت فلسطین با نظامیان اشغالگر اسرائیلی در شهرهای طوباس و طولکرم در کرانه باختری منتشر شده است.

 

همزمان با جنگ و بمباران غزه، تنش‌ها و هجوم نظامیان صهیونیستی علیه کرانه باختری نیز ادامه دارد.

 

بامداد دوشنبه، نیروهای اشغالگر صهیونیستی به شهر عرابه در جنوب غربی جنین و شهر بیتونیا در غرب رام الله در کرانه باختری یورش بردند.

 

نیروهای اشغالگر اسرائیل همچنین به شهر حلهول در شمال الخلیل در کرانه باختری یورش بردند.

 

همچنین گزارش شده است که نیروهای اشغالگر شهر یعبد در جنوب جنین در کرانه باختری را با مواد انفجاری قوی هدف قرار دادند.

 

روز گذشته، سناتور دموکرات کنگره آمریکا، «برنی سندرز» در سخنانی با انتقاد از ادامه جنگ در غزه و وضعیت کرانه باختری خواستار توقف صدور همه تسلیحات از آمریکا به رژیم صهیونیستی شد.

 

این سناتور آمریکایی درباره صدور اسلحه از آمریکا به اسرائیل در میانه جنگ غزه اعلام کرد که به خاطر مردم فلسطین و جایگاه و آبروی خودمان در جهان، ما نباید دلار دیگری به ماشین جنگی نتانیاهو بدهیم.

 

از سوی دیگر؛ ناظر حقوق بشر اروپا مدیترانه در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که بیش از ۳۵ هزار شهید، از جمله ۱۳ هزار کودک، نتیجه تجاوزات مداوم اشغالگران اسرائیل به نوار غزه است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha